Kort status VA prosjektet

Publisert av admin den

På infomøtet 29.11 presenterte prosjektgruppen resultater av medlemsundersøkelsen, besvarte spørsmål og kommentarer som har kommet fra medlemmene, kommenterte informasjon som er innhentet fra tilsvarende prosjekter, kommune – og everk m.m. Multiconsult orienterte om deres vurdering av alternativene, samt at det ble presentert foreløpige tanker om prosess frem til beslutning på årsmøtet 2017. For detaljer vises til referat og presentasjoner fra møtet, som ligger på roedstoa.no.
Neste skritt er å besvare spørsmålene som kom på informasjonsmøtet. Bl.a. ble det stilt spørsmål om hva en ren sommerløsning vil innebære. Svar på dette vil legges ut på roedstoa.no i løpet av de nærmeste ukene.
Det vil deretter sendes ut ny spørreundersøkelse i løpet av januar, hvor medlemmenes svar vil danne grunnlag for prosjektgruppens anbefaling som skal stemmes over på årsmøtet i mai. Spørsmålene vil være færre enn sist, og være spisset mot hvilken løsning og rammer som den enkelte vil kunne tilslutte seg, om en ikke vil akseptere graving på egen tomt, samt kartlegging av medlemmenes kompetanse og interesse for deltakelse i eventuelt styre for et VA lag.
På infomøtet ble deltakerne anmodet om så snart som mulig å melde til prosjektleder Petter Sveen (petterssveen@hotmail.com) om det er uaktuelt å bli med på ny VA løsning. Ingen har så langt meldt fra om dette.
Likeså ble det anmodet om å sende inn spørsmål som medlemmene ønsker besvart av VA prosjektet. Det har ikke innkommet nye spørsmål pr. i dag.
Styret oppfordrer medlemmene til å følge med på roedstoa.no og vår facebookside fremover. Dette for å følge med på eventuelle spørsmål og svar som legges ut, samt informasjon om neste spørreundersøkelse.

Kategorier: Styret