VEIENE I SOMMER

Publisert av Einar Kosberg den

Info fra RSVA:
Hei alle sammen. Her kommer litt info rundt veiene i sommer.
Sevjedammen åpnes igjen for ferdsel imorgen, fredag kl 16. Alle som har hytte i Sevjedammen skal da benytte denne veien som normalt.
Beredsskapsveien og stien/veien gjennom Brattbakken og Sevjedammen skal ikke brukes til bilkjøring. Dette for å ikke sjenere de hyttene som grenser til disse områdene.
Med andre ord, all bilferdsel mellom Støaveien og Sevjedammen er forbudt! Slik vil det også være fremover når bommen kommer på plass.
Veiene har blitt delvis ødelagt av regnværet de siste dagene. Habex vil prioritere å reparere dette neste uke, det vil derfor være litt anleggsvirksomhet ifbm. med dette. De vil også reparere veiene gjennom ferien og salte ved behov.
Veistandarden er ikke god pga. anleggsarbeidene så vi oppfordere alle til å anpasse farten etter forholdene å kjøre rolig.
Mandag 3. august er Habex tilbake fra ferie og begynner såvidt med arbeidene igjen. F.o.m den datoen må det beregnes mer anleggsvirksomhet igjen.
Med dette ønsker vi alle en god sommerferie og trygg og rolig ferdsel på feltet.
Mvh,
Styret i RSVA

2 Comments

Avatar

Elisabeth Meyer Myhrvold · 02/07/2020 18:52

Kan dere legge inn alle veinavn på kartet over hytteområdet? I forbindelse med anleggsarbeidene legges det ut info om stengt vei ved Brattbakken, Hylleveien etc., men disse står ikke på kartet, så det blir vanskelig å orientere seg.

    Einar Kosberg

    Einar Kosberg · 02/07/2020 20:02

    Hei Elisabeth. Godt innspill. Vi ser om vi får oppdatert kartet med de lokale veiene. Mvh. Einar

Lukket for kommentarer.